Mivel ennek a vezetéknek dupla árnyékolása van, ezért a köpenye vastag és masszív. A 3.5 Jack kábel külső bevonata sallangoktól teljesen mentes, tompán fénylő fekete műanyag. A segítségével fülhallgatót vagy hangszórót csatlakoztathat egy zenelejátszó eszközhöz. Mindkét irányba képes az információ továbbítására, ebből kifolyólag akár mikrofont is csatlakoztathat általa. A belsejében szimmetrikus szerkezetű szigetelt rézmag található.

A precízen leárnyékolt vezeték mindkét végén 24 karátos arannyal bevont csatlakozófejek fedezhetőek fel. A 3.5 Jack kábel rendkívül strapabíró, ezért hosszú évekig hasznára lehet. A gyártó annyira bízik a termékben, hogy nem kevesebb, mint 25-30 év jótállást biztosít. A kellék az egyik legelterjedtebb audio sztenderd. Az aranyozott végeknek köszönhetően, kiemelkedő jelátvitelre képes. A 3.5 Jack kábel nagyon elegáns küllemű, szóval minden tekintetben megállja a helyét. Szerezze be és élvezze a zenehallgatás élményét! A rendelést az interneten keresztül egyszerűen lebonyolíthatja.

A Jack hosszabbító egyszerűen beszerezhető

Nagyon kellemetlen tud lenni, ha az újonnan vásárolt készülék csatlakoztatásáért felelős digitális vezeték túl rövid. Erre a problémára kitűnő megoldást kínál a Jack hosszabbító. Különböző hosszúságban vásárolható meg, így mindenki megtalálja az igényeit kielégítő változatot. Amennyiben kényelmes alternatívát keres a beszerzésre, akkor válassza az online áruházak egyikét! Megrendelés esetén 1-2 napon belül átveheti a csomagot.

Leginkább azért választják az emberek az internetes üzleteket, mert időt takarítanak meg általuk. A Jack hosszabbító rézvezetőt tartalmaz, így nem meglepetés, hogy a hangzás tökéletes. Rugalmas, ezért nem kell aggódnia, hogy megtörik. Többnyire fülhallgatókhoz használják, de számítógépes hangfalvezetékek és multimédiás eszközök kábeleinek toldására is tökéletesen megfelel. A papa és a mama csatlakozók aranyozottak, a jobb jelátvitel, valamint az elegáns megjelenés érdekében. A Jack hosszabbító minőségi változata valamelyest drágább, viszont cserébe tartósságot és jó zenehallgatási élményt nyújt.