Azoknak a gazdáknak, akiknek fontos a termés sorsa és a minimális veszteséggel járó maximális jövedelem, érdemes figyelembe venniük az évek során legjobbnak bizonyult betakarítási módszereket. A káposzta betakarítógép jól ismert és széles körben használatos eszköz. A berendezés rendkívül működőképes és jövedelmező, mivel a forgalomba hozható káposzta hozama elérheti a 98% is. Mindannyian szeretünk egy szép termékeket vásárolni a piacon, de csak kevesen tudják, hogy egy szép fejet a káposzta betakarítógép precizitásának köszönhetnek.

A berendezés másik haszna, hogy megoldja a munkaerő hiányának problémáját, ami a káposzta termesztőket is érinti. A munkaerő hiánya különösen fájdalmas azoknak, akik tárolással is foglalkoznak. A betakarítás sok gyakorlott kezet igényel, mert a fejeket nagyon óvatosan kell kezelni, hogy ne törjenek szét. A sérült fejek a tárolás során súlyosan romlanak. A káposzta betakarítógép kíméletes, ezért nem csupán az azonnali feldolgozásra szánt káposzta betakarítására használható.

Nincs felesleges pocsékolás a zöldségmosó géppel

A járvány utáni korszakban, a vásárlók fogyasztási szokásainak változásával felgyorsult a zöldségek iránti kereslet. Egy zöldségmosó gép nemcsak az összetevők minőségét biztosítja, hanem megoldja a fogyasztók egészséges és kényelmes élelmiszerekkel kapcsolatos követelményeit is. A zöldségek előfeldolgozása a kiválasztás, tisztítás és vágás folyamatát tartalmazza. Jelenleg a legtöbb vállalkozás kézi tisztítást és gépi vágást alkalmaz.

A kézi tisztítással azonban vannak problémák: a zöldség nem elég tiszta, az emberi tényezőket nem könnyű ellenőrizni, a munkások szennyezést vagy kárt okozhatnak a zöldségekben. Ezért a feldolgozás hatékonysága viszonylag alacsony. A szükségtelen károk elkerüléséhez olyan tisztító gyártósorra van szükség, ami megoldja a problémát. A zöldségmosó gép képes automata tisztítást végezni. Azt is biztosítja, hogy a feldolgozási felület sík és sima legyen. A nyersanyagok szállítása során a zöldségmosó gép egy permetező tisztítási funkciót végez. Ennek a folyamatnak a funkciója a nyersanyag felületén lévő piszok eltávolítása.