A szemöldök, szemhéjak festése, a rúzsozás bizony sok időbe telik, így a sietős reggelek egy jó részét a sminkelés viszi el. Ennek nem kell feltétlenül így lennie, mert szebbé tehetjük a külsőnket sminktetoválás révén is. Igazán tartós smink érhető el ezzel a módszerrel, aminek több fajtája is létezik. A száj-, a szemhéj- és a szemöldöktetoválás mind ebbe a kategóriába tartozik, amelyek a nap 24 órájában tökéletes kinézetet biztosítanak.

A sminktetoválás által nem pusztán időt takaríthatunk meg, hanem energiát és pénzt is, hiszen nem kell hetente kozmetikushoz járnunk, sem a festékek árát kiadnunk a zsebünkből. A technikával megvalósítható az a külső, amit megálmodtunk magunknak, ami illik az egyéniségünkhöz és megfelel az ízlésünknek. Pozitív átalakuláson mehetünk át úgy, hogy közben nem érzünk fájdalmat sem. A modern eljárásoknak köszönhetően, ugyanis a sminktetoválás ma már fájdalommentesen zajlik. A sminktetovalasstudio.com weboldalon megismerhető szakember munkája tökéletes eredményt hoz.

Választhatunk a szemhéj tetoválás fajtái közül

Szemeink szépsége kiemelhető a szemhéjtetoválással, ráadásul nem kell tartanunk attól, hogy elkenődik a sminkünk a nap folyamán. Lehet válogatni a szemhéj tetoválás fajtái közül, kinek mi áll jól, amellett dönthet. Az egyik a felső kontúr, amikor igény szerint, testhezálló vastagságú kontúrvonalat tetoválnak a szemhéjra. A másik fajta pedig az alsó kontúr, vagyis a szem alsó peremére tetovált kontúrvonal.

Ha eldöntötte, hogy a szemhéj tetoválás fajtái közül melyik az Önhöz leginkább illő, akkor célszerű a weboldalon keresztül felvennie a kapcsolatot a tetováló szakértővel. A legtöbb esetben fekete színnel készül a szemhéjtetoválás, de igény szerint barnával is lehetséges. Praktikusabb, ezért ajánlatosabb a feketét választani, mert ez a szín szőkéknek, barnáknak, világos és kreol bőrűeknek egyaránt jól áll. Persze színválasztáskor tanácsos kikérni a tetováló véleményét. Ugyancsak célszerű azt is megbeszélni, hogy a szemhéj tetoválás fajtái közül melyik állna nekünk a legjobban, mert hasznos tanácsokat kaphatunk.