Abban az esetben, ha efféle terméket szeretne vásárolni, akkor érdemes körültekintően eljárni. A hangfal technológia, fizikai méret, anyaghasználat és kivitel szerint, többféle kategóriában van jelen. A legolcsóbb változat háttérzenei használatra lett tervezve. A beszerzéskor célszerű tájékozódni a típust és a teljesítményt illetően. Annak tudatában válasszon, hogy pontosan milyen célra szeretné használni! A teljesítményt a rendelkezésre álló helyiség méreteihez kell igazítani. Továbbá az is nagyon fontos, hogy milyen akusztikai adottságokkal rendelkezik a szoba, esetleg a stúdió.

A méret ne tévessze meg, mivel tévhit, hogy minél nagyobb a hangfal, annál jobban szól. Érdemes figyelembe venni az érzékenységet, amit általában decibelben adnak meg a gyártók. Természetesen a nagyobb érték magasabb szintű érzékenységet jelent, aminek köszönhetően kevesebb teljesítménnyel óriási hangerő érhető el. Létezik hordozható Bluetooth funkcióval ellátott variáció, ami okostelefonhoz csatlakoztatható. A hangfal ezen típusa akkumulátorról is üzemeltethető.

Mélyláda kábel a jobb basszusért

A vezetékek piacán számos változat található, olcsóbb és drágább árfekvésben. A mélyláda kábel kiemelkedő szerepet tölt be a házimozi rendszer kiépítésében. A vásárlásnál több dologra érdemes összpontosítani. Nagy hangsúlyt kell fektetni a vastagságra, a hosszúságra és a vezető anyagára. Minden anyagnak más a karakterisztikája, a lenyomata, illetve a hangzása. Az egyik legjobb vezető az ezüst. Jól megmunkálható, mivel hajlékony és kiválóan nyújtható. Az ezüst a magas frekvenciákra pozitív hatást gyakorol.

A mélyláda kábel lehetőleg legyen vastag, minél rövidebb és minőségi. Abban az esetben, ha High-end darabra vágyik, akkor keressen olyan gyártókat, amelyeknek saját weboldaluk van és még újak a piacon! Ezek általában jó ár-érték arányban kínálják a prémium termékeket. Javasolt több üzletben érdeklődni, hiszen jelentős árkülönbségekkel találkozhat. Az egymást spirálisan körülölelő vezetékek csökkentik a mágneses tér okozta zavarokat. A mélyláda kábel elsődleges célja a basszus magasabb szintre emelése.