Egy adott ágazattól függően különösen népszerűek az olyan munkaruhák, amelyek egyszerre kényelmesek és praktikusak. A munkás mellény építők, javítók, benzinkutasok, bútorkészítők, autószerelők, bádogosok, raktárosok, közútkezelők, repülőtéri, kikötői és vasúti dolgozók, valamint a szabadtéri tevékenységek kedvelői között is felkapott ruhadarab. Az ilyen védőruházat a személyi védelem eszköze is, hiszen a fényvisszaverő munkás mellény biztonságot nyújt és segít elkerülni a vészhelyzeteket a sötétben, az utakon és a javítási munkák helyszínein.

A hideg évszakban végzett munka során a steppelt munkás mellényeket, a szabadban végzett munkáknál pedig a vízálló mellényeket érdemes előnyben részesíteni. Ezek melegen és szárazon tartanak. A modellek a praktikusságuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően univerzális ruhadarabok a beltéri és kültéri munkáknál. Az általunk forgalmazott összes munkás mellény alapos minőségellenőrzésen esik át, ahol kiküszöbölik a hibákat, valamint biztosítják a kényelmes használatot és hosszú élettartamot.

Extra kényelem és védelem a lábaknak a munkavédelmi zokniban

Ha a munkás cipő dörzsöl, a láb izzad, vagy ami még rosszabb, a munkahelyen sokat kell mozogni, az kidörzsölődést, tyúkszemeket, hólyagokat és egyéb problémákat okozhat. Sajnos ebben az esetben a magas teljesítményről és egészséges lábakról meg kell feledkezni, még akkor is, ha a személyzet drága és speciális munkás cipőt hord. Speciális lábbeli esetén sem szabad megfeledkezni a munkavédelmi zokni viseléséről. Így maximális kényelmet garantálhat a végtagjainak és teljes mértékben kihasználhatja a munka potenciálját.

A webáruházunkban megrendelhető munkavédelmi zokni különösen strapabíró, ugyanakkor rugalmas anyagból készül, hogy a lábak lélegezzenek és gyorsan megszáradjanak benne. Mivel minden lábfej egyedi, a munkavédelmi zoknik tökéletesen követik annak anatómiáját. Így biztosan senkit nem fognak zavarni a kellemetlen érzést keltő, bosszantó gyűrődések. Emellett a pamut, a poliészter és az elasztán keveréke kiváló szellőzést biztosít. Ha tartós, kényelmes és hatékony munkavédelmi zoknit keres, próbálja ki a termékeinket!