Sajnos még mindig sokaknak okoz gondot, hogy mihez kezdjenek a kedvencükkel, amikor el szeretnének menni nyaralni. A balatoni szállás kutyával nem egy utópisztikus elképzelés többé. Nem kell attól tartani, hogy másokat fogunk zavarni a kutyussal.

A szálláshelyek és a környezet kifejezetten előnyös a kutyás családoknak, akik akár együtt is pancsolhatnak a kutyával a tó kellemes vizében. Egy hatalmas, elkerített 1 hektáros területen bőven van hely sétálni, szaladgálni, játszani a kedvencünkkel, miközben a badacsonyi kilátásban gyönyörködünk.

Kutya és gazdi keresve sem találhatna jobbat. A balatoni szállás kutyával egyébként folyamatos fejlesztés alatt áll. Legutóbb pl. néhány büfékocsi is helyet kapott a helyszínen.

Továbbá sor került a vízbe vezető rámpák telepítésére is. A környezet tisztítását segíti a kihelyezett zacskók a kutyagumiknak és a külön erre a célra telepített szemetes. Ez alapján már valóban elmondható, hogy ez egy remek balatoni szállás kutyával, hiszen ezek az apróságok is az önfeledt, kellemetlenségektől mentes kikapcsolódást szolgálják.