A split klímák legfőbb jellemzője, hogy rendelkeznek egy belső és egy külső egységgel, amelyeket rézcsövekkel kötnek össze. A manapság kapható légkondicionálók többsége split klíma. A split klímák a felszereltségüket tekintve a legfelső kategóriába tartoznak, rendkívül széles választékuk található a piacon.

Amennyiben az otthonunk hűtését és fűtését is ugyanazzal a berendezéssel szeretnénk megoldani, a legjobb megoldás az inverteres klíma választása. Ennek a típusnak rengeteg előnye ismert, amelyek a modern inverteres technológiának köszönhetőek. A hagyományos, egy adott hőmérsékleten működő klímákkal ellentétben, az inverteres klíma önmagát szabályozza, tehát a teljesítménye folyamatosan változik, és így tudja szabályozni a hőmérsékletet.

Ennek kövekeztében sokkal alacsonyabb a fogyasztása és hosszabb az élettartama ezeknek a berendezéseknek. Egészségügyi szempontból is fontos megemlíteni, hogy az alacsonyabb zajszínt és a kevésbé áramló hideg levegő szintén pozitív adottságként könyvelhető el, így az inverteres klíma beszerzése hosszú távon is megéri.

Budapest klímaszerelés és karbantartás kedvező áron

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy klímával teszik komfortosabbá az otthonukat vagy az irodájukat. Több szempontból is megtérülő megoldás a klíma telepítése, nem mindegy azonban, hogy milyen készülék mellett tesszük le a voksunkat. A beruházás előtt érdemes hozzáértő szakemberhez fordulni, aki a helyszín felmérése után, több tényező figyelembe vételével segít a döntés meghozatalában.

Ha a lakóhelyünk Budapest klímaszerelés szempontjából szerencsés helyzetben vagyunk, ugyanis a profi szakemberekkel dolgozó KlímaMedical cég gyors kiszállással, rendkívül kedvező áron vállalja prémium kategóriás légkondicionáló berendezések telepítését, szerelését, karbantartását.

Amennyiben úgy döntünk, hogy a cég szakembereit bízzuk meg a munkával, Budapest klímaszerelés felmérési díja minden esetben ingyenes. A felmérés célja a tökéletes berendezés megválasztása a legnagyobb szaktudással rendelkező, Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál által is regisztrált profi szakemberei által.