Sokan gondolják úgy, hogy nem eléggé erősek, hajlékonyak ahhoz, hogy tornázzanak, formálják az alakjukat, pedig a body art tréning által pontosan ilyenné válhatunk. Akkor is végezhető ez, ha idegenkedünk a más emberekkel együtt edzéstől, ugyanis a body art online szintén elérhető. Mezítlábas, szőnyegen végzett óratípus ez, ami előedzettséget és felszerelést sem igényel. Leginkább azoknak ajánlott a body art online edzésforma, akik a testük mellett, a lelküket is szeretnék erősíteni.

A torna eredményeképpen fizikailag és mentálisan is kiegyensúlyozottabbak lehetünk, harmóniába kerülhetünk a belső világunkkal és a külvilággal egyaránt. Számtalan mozgásformát ötvöz a body art, például testformáló edzéseket, gerincbántalmakat enyhítő gyógytornát, légzőgyakorlatokat. Fő jellemzője a belégzés-kilégzés ritmusára végzett erősítő és nyújtó gyakorlatoknak az egyensúlya. Az edzesekblankaval.hu portálon keresztül lehetséges a body art online, ezen a weblapon tudjuk felvenni a szakemberrel a kapcsolatot.

A terhes torna fontos előnyei

Nagyon fontos a várandósság idején, hogy a kismama jó formában legyen, amit a megfelelő tornagyakorlatokkal lehet elérni. Minden olyan kismamának ajánlott a terhes torna, akinél a várandósság komplikációktól mentesen folyik. Ebben az esetben semmi akadálya nincs annak, hogy tornázzon és aktív életet éljen. Nagyon sok pozitívuma van a gyakorlatok elvégzésének, mind fizikai, mind szellemi szempontból. Mivel az áldott állapot alatt átalakul a test, teljesen mást igényel a szervezet, mint azelőtt, ezért az edzés típusát is ehhez kell alakítani.

A szakember által kifejlesztett terhes torna nagyszerű hangulatjavító, segít a kismamának felkészülni a szülésre és az utána következő időszakra. Pozitívuma még, hogy más anyukákkal is meg lehet ismerkedni. Ráadásul az online várandóstorna kis létszámmal zajlik, maximum 3-4 fő vesz részt egyszerre, így a tréner több figyelmet szentelhet minden résztvevőre. A terhes torna csökkenti a terhességi diabétesz, a magas vérnyomás kialakulásának esélyét és a koraszülés lehetősége is kisebb.