Amennyiben nehéz, nagy dolgokat szeretnénk emelni, szükség lesz erre alkalmas darus autóra. A darus autók hatékonyan képesek mozgatni akár nagyobb magasságokba is építőanyagot, gépeket, berendezéseket, növényeket, medencét, építőelemeket, de kitűnően használhatók a filmiparban, illetve a tűzoltóságnál, katasztrófavédelemnél is hasznukat vehetik.

A daruzás Budapest körzetén belül a Bartafuvar által elérhető szolgáltatás, amely lehetővé teszi darus autók bérlését, ezáltal megkönnyítve a nehézgépek és egyéb berendezések szállítását. A cég óriási tapasztalattal rendelkezik a darus autó üzemeltetés területén, képzett szakember gárdával áll az ügyfelek rendelkezésére.

Amennyiben úgy döntenénk, hogy szükséges számunkra a daruzás Budapest területén, keressük a cég munkatársait, akik minden esetben egyedi ajánlattal, rugalmas időbeosztással és megfizethető árakkal állnak rendelkezésünkre. Fontos a megrendelés előtti egyeztetés, ugyanis a szakemberek a szállítani kívánt tárgyak függvényében tudják meghatározni, hogy a modern darus autó flotta melyik járműve az, ami számunkra megfelelő.

A daruzás elérhető szolgáltatás Budapesten és országosan is

Akár vállalkozásként, akár magánemberként is adódhat olyan helyzet, amikor speciális gépjármű szükséges ahhoz, hogy egy nagyobb tárgyat elszállíthassunk. A darus autók nagyon hatékonyan és sokoldalúan használhatók ilyen esetekben, érdemes tehát igénybe venni a bérlés lehetőségét.

A Bartafuvar a darusautós fuvarozás specialistája, modern flottával áll az ügyfelek rendelkezésére. Önrakodós teherautói és darusautói az egyedi igények figyelembe vételével bérlehetők, akár a nyakdarus, akár a fardarus teherautó típusra van szükségünk érdemes a cég munkatársaival felvenni a kapcsolatot megrendelés esetén.

A daruzás költségeinek kiszámításához a weboldalon található táblázat lehet a segítségünkre, de a szállítani kívánt anyagok ismeretében a szakemberek még pontosabb kalkulációval szolgálnak. A biztonságos, hatékony és megfizethető daruzás tehát elérhető szolgáltatás Budapesten és országosan a Bartafuvar által.