Nincs ok a pánikra, ha hirtelen van szüksége pénzre, és nem lát megoldást a személyi hitelen kívül. A bankok legnépszerűbb termékei közé tartoznak a személyi kölcsönök, nem véletlen, hogy rengeteg ajánlat közül választhat az érdeklődő.

Milyen kölcsönt válasszunk?

A személyi hitelek nagy előnye, hogy nincs meghatározott hitelcél. Ez pontosan azt jelenti, hogy a bank nem ellenőrzi, hogy a személyi kölcsön igénylője mire fordítja a pénzt, így aztán nyugodtan költhetjük lakásfelújításra, utazásra, autóvásárlásra, nyaralásra, esküvőre, vagy amire csak akarjuk. A személyi hitelekhez általában nincs szükség fedezetre és kezesre sem, ráadásul gyors a hitelbírálat, így akinek hirtelen pénz kell, gyorsan hozzájuthat. De ha ilyen egyszerű személyi hitelt kapni, miért ajánlott használni a személyi hitel kalkulátort?

 

Kalkulátorral érdemes választani

Költői a kérdés, alapvetően azért érdemes a Hitelválasztó Portálon található személyi kölcsön kalkulátorral számolni, mert nagyban segíti a megfelelő hitel kiválasztását. Ugyan kinek volna kedve bankról bankra átnézni az ajánlatokat, amikor egyetlen oldalon, néhány pillanat alatt is meg lehet tekinteni azokat. Csupán meg kell adni, hogy mekkora összeget milyen futamidőre szeretne felvenni, és a kalkulátor máris megmutatja tizenegy hitelintézet személyi kölcsön ajánlatát. Amennyiben akarja, azt is meg lehet adni, hogy a havi nettó jövedelme eléri-e a 250 ezer forintot, ugyanis abban az esetben a kereső még inkább személyre szabottan tud kalkulálni és mutatja meg a személyi hitel ajánlatokat. A kalkulátor a hitelintézetek ajánlatait könnyen áttekinthető módon listázza a teljes hiteldíj mutató (THM) alapján, hogy Ön a legjobb ajánlatot tudja választani! Ne várjon tovább, kalkuláljon most!