Aki sütött már kemencében kenyeret vagy bármi mást, bizton állítja, hogy semmilyen más berendezésben nem lehet finomabbra ételt készíteni. Azonban ahhoz, hogy tökéletes munkát tudjon ez végezni, a megfelelő méretű és kialakítású kemence ajtó nem hiányozhat. Hol vásárolható meg az, amelyik pótolni tudja a régit, javítva a teljes szerkezet működését?

Biztos nem fog csalódást okozni a benkel.hu, ahol számtalan típusú kemence ajtó vehető meg. Sokan vették meg innen a lemezből gyártott, igazán esztétikus, két szárnnyal rendelkező, 56 centiméteres modellt. Nem vitás, hogy a jól kiválasztott, az adott eszközhöz tökéletesen passzoló ajtó nem csupán praktikus lesz, hanem igazi díszelem.

A Benkel forgalmazta egyedi fejlesztésű, lézer technológiával megmunkált kemence ajtó még kerti konyhák elemeként is beválik. Az itt megrendelhető ajtók különféle méretekben kaphatók annak érdekében, hogy mindenki hamar megtalálja az ideális modellt.

Kaphatók továbbá a sütő és hamuzó ajtók is, tehát nemcsak a kemence ajtó rendelhető meg. Mindegyik produktumot szegecssorral díszítik a mesterek és magas hőállóságú festékkel felületkezelik. A gombok, fogantyúk fekete színben és réz kivitelben kérhetők.

Nem hiányozhat a kertből a modern szalonnasütő

A magyar emberek szeretnek sütögetni, több okból is. Egyrészt az így készített ételeknek nem lehet ellenállni, másrészt a grillezés egy remek elfoglaltság, hobbi, egy páratlan kikapcsolódási lehetőség. Ha pedig adott a modern szalonnasütő 8 fő részére, akkor akár nagyobb vendégsereget is fogadhat az ember, hiszen biztosra veheti, mindenkit ki tud szolgálni. Végre adott az éves-ivás, gondtalan grillezés és felejthetetlen szórakozás lehetősége, egyetlen asztalnál.

A modern szalonnasütő a használatát tekintve nem sokban tér el a téglából kirakott, megszokottnak mondható grilltől. Az egyetlen eltérés a kialakításban rejlik. A sütőteret 75 cm magasba emelve, körbe ülve asztalként lehet használni. 8 személy egyidejűleg, külön-külön öntvény sütőrészen vagy grillrácson sütögethet. Tehát érthető, hogy a családi házak kertjéből nem hiányzik a modern szalonnasütő.