Keresi a módját annak, hogyan vonzhatna több embert a vállalkozásába és növelhetné annak bevételét? Az öntöttvas kandalló olyan lehetőség, amiből sok bár, étterem, szálloda és egyéb helyiség profitálhat. Szeretné megragadni az ügyfelei figyelmét, amint belépnek az üzletébe? Egy öntöttvas kandalló az előcsarnokban vagy az étkezőben pontosan ezt teszi. Segít fókuszpontot teremteni, hogy esztétikus kialakítással vonzza a vendégek tekintetét.

Egyik fő előnye, hogy hozzájárulhat a kellemes hangulathoz. Az emberek kényelmesebben fogják érezni magukat és ez a nyugodt környezet arra ösztönözheti őket, hogy tovább maradjanak az Ön vállalkozásánál. Ez pedig még az eladások fellendítéséhez is hozzájárulhat. A konkurenciával szemben is előnyt jelenthet. Ez egyszerű módja annak, hogy csipetnyi luxusra tegyen szert, miközben vállalkozását a következő szintre emeli. Mivel az öntöttvas kandallók széles választékban kaphatóak, nálunk méret, szín és kialakítás tekintetében is megtalálhatja a tökéletest.

Sokat spórolhat a külső levegős kandallóval

Senki sem akar feleslegesen pénzt kidobni, amikor a ház fűtéséről van szó. Amennyiben hatékonyan fűti az otthonát, az óriási különbséget jelenthet a számlákon. Egyes kályhák hírhedtek arról, hogy több hőt vonnak ki a helyiségekből, mint amennyit valójában termelni tudnak, de ez nem így van a külső levegős kandalló esetében. Mivel ezek a tűzterek öntöttvasból készülnek, jobb fűtési hatékonyságot biztosítanak, mint azok a fűtőtestek, amelyek több szigeteléssel rendelkeznek, hogy a hőt a házban tartsák.

A külső levegős kandalló által termelt hő általában tovább tart, mint más hőforrások esetében. A nagyobb hatékonyságnak és a betét szigetelésének köszönhetően, hosszabb ideig tudja fűteni a helyiséget és spórolhat is. Fontos, hogy a biztonsági óvintézkedések miatt, rendszeresen ellenőrizze a kandallót és a kéményt. Ha módosításra vagy teljes átalakításra van szükség, az elég sokba kerülhet. A külső levegős kandalló betétjének beszerelési költsége viszont lényegesen alacsonyabb, mint egy meglévő kályha átalakítása.