Ki ne szeretné, hogy az autója jól mutasson, egyben jobban is guruljon? A Peugeot 206 felni is tökéletesen szolgálja ezt a célt. Néhány szót ejtsünk a hordozóról! A Peugeot mindmáig legsikeresebb modellje a 206-os. A típust állítólag kapkodva tervezték, mégis átütő siker lett a piacon, majdnem 7 millió darab készült belőle, az eladási listákat 3 évig megközelíthetetlenül vezette. Egykor modern kinézete ma már nem annyira trendi, de egy menő Peugeot 206 felni bizonyára sokat javít az összképen. Sokan keresik ezt a modellt használtan is, nem véletlenül.

Azonban egy jól megválasztott keréktárcsa nem csupán esztétikai szempontból előnyös, az úttartást javítja, technikai értelemben is összhangot teremt autó és kerekei között. A kínálatunkban szereplő összes Peugeot 206 felni megfelel ezeknek a szempontoknak, ráadásul megfizethető áron. Ezekre az autókra 16-os átmérőjű keréktárcsák javasoltak, nagyon dekoratív fényes fekete, valamint modern antracit és ezüst színekben kaphatóak. Dizájnos megjelenésüknek köszönhetően, igazi egyéniséget kölcsönöznek az autónak.

Az alufelni előnyeiről röviden

Kevesen tudják, de a keréktárcsa az autókon nemcsak esztétikai célokat szolgál. Annak is megvan az oka, hogy a legtöbb autótulajdonos az alufelni mellett tenné le a voksát. Az ugye köztudott, hogy a keréktárcsák világában jellemzően két fajtából, az acél és a könnyűfém változatokról beszélhetünk. A hivatalos nevén könnyűfém keréktárcsa, vagy gyakoribb megnevezéssel alufelni, az alumíniumon kívül kisebb százalékban más fémeket is tartalmaz. Ami viszont lényeges, hogy a könnyebb felniknek jobb a gyorsulása, illetve a fékezése és kisebb az üzemanyag fogyasztás is.

A könnyűfémből készült alufelni, ami jóval könnyebb, mint az acélfelni, jobb mozgást biztosít a járműnek. Nem lehet elvitatni ezeket az előnyöket, de igazából azért szeretjük, mert valóban nagyon szép és bármilyen autó kinézetét egy szinttel feljebb emeli. Szinte minden autótípushoz találni megfelelőt. Weboldalunk keresőrendszerével nagyon könnyűvé válik az autóhoz passzoló felnik megtalálása. Tekintse meg a kínálatot!