A kerttervezés egyik fontos eleme a kerti burkolat, jelen esetben a viacolor felületek megtervezésének kérdése. Általában az egyedi ízlés az, ami meghatározó, a másik fontos szempont pedig a költségek alakulása. Ha eldöntöttük, hogy milyen burkolat az, amire vágyunk, és tudjuk, hogy mire szeretnénk használni a burkolt felületet, akkor ajánlott tájékozódni, mert a Viacolor lerakás ár igen széles skálán mozog.

A terkoagyartotol.hu weboldal munkatársai saját gyártmányú térkövek lerakását vállalják mindig kedvező áron. A Viacolor lerakás ár több tényezőtől függhet, amely a helyszíni felmérés során támpontot adhat az árak kalkulálásához.

Az, hogy kell-e földmunkát végezni, szükség van-e homokra, betonra stb. és mekkora a térkövezendő terület, mind befolyásolják az árak alakulását. A helyszíni kiszállás a telephely 25 km-es körzetében ingyenes, ezen túl 180 Ft (+áfa) díjat számolnak fel kilométerenként. Az oldalon található elérhetőségeken adnak felvilágosítást a Budapesten és Pest megyében érvényes térkövezés árakról.

Mitől változik a beton ára?

A betonozás alapjaival többé kevésbé mindenki tisztában van, azzal legalábbis biztosan, hogy a beton három fő alkotórésze a sóder, a cement és a víz. Az, hogy milyen célra szánjuk a betont, meghatározza az elvárt minőségt és ettől függhet a beton ára is.

Egy nagy igénybevételnek kitett felülethez, mint például egy kocsibejáró, komolyabb teherbíró képességű, magasabb minőségű betont kell használni, ahol magasabb lehet a beton ára. A terkoagyartotol.hu weboldalon a cég által előállított betont forgalmazzák. Napi szállítást vállalnak fél m3-től 50 m3-ig, Gyál 25 kilométeres körzetén belül.

Az ennél messzebb eső településekre a szállítási díj minden megkezdett 5 km után +700 Ft + áfa/m3. A beton ára a napi szinten változó Euro árfolyam függvénye, tehát megrendelés előtt célszerű a weboldalon található elérhetőségeken pontos árajánlatot kérni. A megrendelt beton ára tehát az aktuális napi árból és a szállítási költségekből adódik össze, amelyről pontos felvilágosítást adnak a cég munkatársai.