Az automata locsoló olyan berendezések, alkatrészek és komponensek összessége, amelyek automatizált vízellátást biztosítanak egy kertben. A legtöbb növényfaj nem kap elég nedvességet a szezonális csapadékból. Ennek hatására csökken a növekedési ütemük és a terméshozamuk, ami egyes esetekben a zöldfelületek teljes pusztulásához vezet. A megfelelő balatoni öntözőrendszer harmonikus mikroklímát teremt a növények és a fű megfelelő növekedéséhez, fejlődéséhez.

Védelmet nyújt a gyomnövények növekedése ellen, hiszen a jól kialakult fűgyökér megakadályozza a gyomok növekedését. A magas terméshozam szintén együtt jár a balatoni öntözőrendszer telepítésével. Az átfogó locsolóberendezés minden növénykultúrára és fűfajtára alkalmazható, legyen szó virágágyásokról, dísznövényekről, cserjékről, lombhullató és tűlevelű fákról vagy pázsitról. A balatoni öntözőrendszer minden kert esetében egyedileg, a sajátosságok és igények figyelembevételével legyen kidolgozva! Az automata locsolót kisebb és nagyobb földterületek öntözésére egyaránt használhatjuk.

Csökkenti a vízfogyasztást az öntözőrendszer kiépítése

Mindenki egyénileg dönti el, hogy a kertben lévő növényeket slaggal, locsolókannával vagy automata locsolóval öntözi-e. Nem kell félni a modern technológiától, amihez az öntözőrendszer kiépítése révén juthatunk, így természeti erőforrásokat takaríthatunk meg és csökkenthetjük a fizikai és anyagi költségeket. Sok mosogatógép vagy mosógép tulajdonosa felismerte, hogy az automata készülékek használata hozzájárul a gazdaságos vízfogyasztáshoz. Ebben az esetben az automata öntöző sem kivétel a szabály alól.

Az ilyen rendszer meghatározott mennyiségű vizet juttat egy a pontosan körülhatárolt területre. A vállalkozásunk fő profilja a jó minőségű, akár 2 év garanciával rendelkező öntözőrendszer kiépítése. A velünk való együttműködés mellett szólnak még az elfogadható árak és a barátságos tanácsadók, akik bármilyen öntözőrendszerrel kapcsolatos kérdésre tudnak válaszolni. Ne feledje, hogy egy automata öntözőrendszer kiépítése révén nemcsak időt és energiát takaríthat meg, hanem a magas terméshozam problémáját is megoldhatja!