Hosszú munkanapok után fontos, hogy otthon ki tudd pihenni magad, fel tudj frissülni, hogy másnap újult erővel vághass neki a munkának.

Körüljárjuk a fürdőt, a hálót.

Kezdjük a fürdőszobával! Egy illatos gyertya a kád mellé, frissítő-izomlazító fürdősóval teli kád, a kedvenc könyved vagy magazinod, és máris elfelejted a munkahelyi stresszt. Ezt persze még lehet fokozni! Ha a só helyett inkább habfürdőt használnál, rajta! Jobban megy a lazítás, ha szól egy kis lágy zene? Nyugodtan!

Vagy inkább a zuhanyzást preferálod? Semmi gond, a zuhanykabinba is könnyen csempészhetsz olyan kiegészítőket, amik feldobják a hangulatot. Fáradt bőrödet pedig masszírozó, hámlasztó technikákkal frissítheted fel. Fürdés után pedig ne felejtsd magad pihe-puha törölközőbe tekerni, aztán irány a háló!

Az otthoni wellnesshez, és a jobb közérzet eléréséhez szükséges termékek ››

A lakás másik fontos pontja, ahol wellness-technikákat vethetsz be, az a hálószoba. Nagy melegben például kifejezetten nehéz a pihenés. Sokszor még este sem hűl le annyira a hőmérséklet, hogy pihentető legyen az alvás. Vagy ha a levegő le is hűl valamennyire, a városi panellakások fala makacsan sugározza magából még éjjel is a hőt.

Viszont nem kell egyből a drága klímát beszereltetned, léteznek egyszerűbb, kisebb befektetést igénylő megoldások is, amivel nyáron hűtheted magadat vagy a hálószobát. Télen viszont pont, hogy melegre vágyunk, ekkor érdemes inkább melegítő hatású dolgokkal körülvenni magad. A gyertyáknak itt is hasznát veheted, vagy egy szép hangulatvilágítás is segít a pihentető hangulat elérésében.