Elhelyezkedés kamionsofőrként Angliában a FatherBull Ltd.-nél – Szenyán Dávid beszámolója

Magyar vezetőségű fuvarozó vállalkozás angliai bérszinttel

A magyarországi bérviszonyok egyre inkább külföldre vonzzák a hazai munkaerőt, de sokan elbizonytalanodnak a külföldön való elhelyezkedés gondolatától.
A FatherBull Ltd. egy angliai központú fuvarozó és szállítmányozó cég, amely folyamatosan toboroz tapasztalt, magyar kamionsofőröket és hosszú távú, fix angliai bejelentésű állást biztosít számukra, rendszeres hazautazási lehetőségekkel.

Annak érdekében, hogy még inkább bizalmat sugalljon a cég potenciális munkavállalók felé, egy budapesti iroda került megnyitásra, ahol személyesen is képet kaphatnak a sofőrök a cégről (17.ker. Naplás út 1., BGW irodaház).

Az együttműködéssel kapcsolatosan az alábbi információk fontosak:

Milyen munkaeszközöket kell magammal vinnem Angliába?

– munkavédelmi bakancs
– védőszemüveg
– kobak
– KAMIONOS 2017-es (friss térképes) navigáció
– független telefonkészülék Tovább olvasom “Elhelyezkedés kamionsofőrként Angliában a FatherBull Ltd.-nél – Szenyán Dávid beszámolója”

Szolnok állás

Online elérhető Szolnok állás hirdetési oldal

Sokaknak van már elege az agyonzsúfolt nagyvárosokból, de azért vidékre sem szeretnének költözni. Érdemes ezért kinézni egy olyan települést, ahol ugyanúgy jelen van a csend és nyugalom, akárcsak a megfelelő munkalehetőség és némi pörgés is. Ma már nem jelent gondot senkinek a tökéletes pozíció felkutatása, hiszen az internet mindenben a segítségünkre van. A Szolnok állás kínálatában például megtalálható az eladó és a felsővezető munkakör is.

Természetesen a képzetségünktől is függ, hogy pontosan mi az, ami megfelel számunkra. Már maga a tudat, hogy Szolnok állás hirdetések tekintetében ilyen bőséges, remek lehetőséget kínál a letelepedésre. Minek nekünk külföldre menni, amikor helyben is minden a rendelkezésre áll. Az emberek olykor hajlamosak magukat abba a tévhitbe ringatni, hogy nyugaton még a kerítés is kolbászból van és vajmi kevés munkaidővel magasabb színvonalon fognak élni. Gyakran több év telik el, mire rájönnek, hogy ez nagyon nincs így. Tovább olvasom “Online elérhető Szolnok állás hirdetési oldal”