Manapság egyre többen élnek azzal a lehetőséggel, hogy automatizáljanak bizonyos házkörüli, egészen odáig manuálisan működő feladatokat. Aki esőztető rendszer telepítésén töri a fejét, az első kérdései egyike biztosan az lesz, hogy mennyi pontosan az öntöző ára és a telepítést lefedő végösszeg. Ezek az anyagi tényezők igen sokrétű szempontok alapján változhatnak, hiszen számít a választott szakember tudása és az anyagok minősége is.

Kiss Balázs telepítő szakember naprakész az öntöző árak vonatkozásában és minden esetben a legmegbízhatóbb márkákkal dolgozik. Az általa megállapított díjazás 20 százalékát ráadásul kedvezményként az ügyfelek rendelkezésére bocsátja. A tervezési fázisban mi magunk is aktívan részt veszünk azzal, hogy lemérjük a kert adatait és készítünk néhány felvételt. Ezek alapján a szakember már kap egy kiindulási pontot, amire felépítheti az előzetes terveket. Ilyenkor már meghatározásra kerül az öntöző ára és a becsült munkadíj is. Amennyiben elfogadjuk az ajánlatot, megkezdődhetnek a munkálatok.

Locsolórendszer amerikai gyártótól

A Hunter az egyik legjobb és a szakemberek által igencsak nagyra tartott öntözéstechnikai márka. Emellett a K-Rain vagy az Orbit révén is minőségi és valóban tartós locsolórendszer valósulhat meg a kertekben. A technológia ezen a téren is dinamikusan halad előre, ezért a fejlődést szem előtt tartó szakemberek folyamatosan képezik magukat és tájékozódnak az innovatív megoldásokról. A megfelelő ár-érték arány összehangolása fontos szegmense Kiss Balázs telepítő szakember munkájának.

A vállalkozó célja, hogy a lehető legoptimálisabb locsolórendszer jöhessen létre a megbízó kertjében és mindez elégedettséggel párosuljon. A gyártók rendkívül széles palettán hirdetik a termékeiket, mindezek mellett, számos egyéb alkatrészre is szükség van a telepítés folyamán. Különböző csövek, idomok és fittingek, illetve különféle tömítőanyagok és szerelvények teszik teljessé a locsolórendszert. Sok esetben szükség lehet szivattyú vagy teljes vízgépészet telepítésére is.