logo

.
2017. Április 29.    
AJÁNLJON MINKET +1

KEDVENC TERMÉKEIM

Kedvenc termékei megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be.
Hirdetés

Oldalainkat 122 vendég és 4 tag böngészi

KOSÁR
0 Termék
Összesen: 0 Ft

0 Termék
0 Ft
güde árverés güde gépek árverése

Nem költünk reklámra, inkább Önnek adjuk!

A gudecenter.hu webáruházban minden hónapban, ÁRVERÉS! Figyelembe vesszük az előző hónapunk forgalmát, és ez alapján dől el, hogy mekkora összeggel „szállunk be” az árverésbe, vagyis milyen összegről indul az árverés.
Sok sikert kívánunk!

Fontos!

Az árverések zárásának dátuma a szerver időzónája szerint történik. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy a Magyarországi időhöz viszonyítva +1 óra időeltolódás van. Pl.: Az árverés lejáratának ideje 12:00 óra, ez a Magyarországi idő szerint 13:00 órát jelent.

Licitáláskor kérjük ezt figyelembe venni!

Megnyert árverés esetén a vételi szándékától nem állhat el! A Polgári Törvénykönyv rendelkezése: A Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló 211.§-ban rendelkezik a kérdésről. A törvény értelmében az a vevő, aki egy aukciós oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, a licittől a későbbiekben nem állhat el. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön. Így a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni. Az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni. Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni. Amennyiben a vásárló mindezek ellenére eláll vásárlási szándékától az árverésben szereplő termék újra árverésre kerül. Kérjük, ha licitáláskor véletlenül hibás összeget gépelt be, e-mailben jelezze felénk. Az árverésben szereplő termékekre ugyanazok a garanciális feltételek érvényesek, mint a webáruházban értékesített termékre. Megnyert árverés esetén a szállítási díj a vevőt terheli.

Azonosító Kategória Megnevezés Aktuális licit Legmagasabb licittevő Lejárat dátuma Licitálok Kép

bottom